V mrazivém tichu
má duše žila
V samotě těžké
o lásce snila
Polibkem svých slov
lásku mou jsi probudil
Dotykem svého srdce
srdce mé jsi oživil
Krásná věc se stala
Láskou tvou
duše moje vzplála
Oheň lásky v srdci mém
rozzářil oheň v srdci tvém
Plamen naší lásky hoří
jasným plamenem
Oheň lásky svatý
posvěcuje naši zem
Možná naivní, ale láska má naivitu ráda. :-) Až po ní jde o pragmatické důsledky...
26.01.2023 11:04:41 | Lighter
Teď jdu od stormeatera, a přesne tvůj komentář jemu by mi seděl u této tvé, pěkně se doplňujete, taková prima dvojka :-) básní k sobě
26.01.2023 09:35:58 | Vivien
:D
26.01.2023 09:45:00 | stormeater
Kde dotýkáte se kroky
tam kvete láska vaše
JSTE v sobě lásku našli
a rozpoutali oheň*.
Tak ať vás hřeje milá Kozorožko:)
25.01.2023 23:32:54 | jenommarie