jen kapka za kapkou
z holého stromu padá
a my nenašli jsme k sobě lásky cestu
již brzy ujme se
vojenské zimy vláda
rampouchy citů popadají
v milostném arestu
jen kapka za kapkou
snítky objímá dál
pučení trýzněno a zcela umrtveno
ani ty nešeptáš
že máš mě víc než ráda
spokojení lyžaři
maj u děl siestu