Anotace: Snít o nečem, co není, je jako bloudit tmou a světlo si jen nalhávat...
Pro mě má ta básnička příliš jednoduchou linku, mám ráda když se rým proplétá (ABBCA apod.), ale jako odškodnění za toho Ho..(váda) ti dávám stovečku,aby Ti jeho nula nebyla líto.
27.03.2007 19:15:00 | Miskitka
téda hezké...taky jsem nedávno přemýšlela nad tím, jestli opravdu nesním až moc. pak jsem se ale bála vyslovit si to nahlas a tak se snažím nalhat si, že sny se někdy stanou skutečností...
jsem snílek asi jo...ale možná jen tak dokážu být šťastná...
25.03.2007 18:12:00 | Lizzzie
říká se to, že přenáší hory...ale co je na tom pravdy...to bych taky rád věděl...
25.03.2007 00:06:00 | Favi