Pod sněhem spí svět
Pod sněhem spí svět,
jako dívenka zcela tiše
až objeví se květ.
přijde jaro z plyše
Z temných koutů měst
vítr strhl sníh střechám,
jen pár drobků z cest
dětem pro radost nechám
Pod sněhem odpočívá kraj,
když nebe staví z mraků rám
v kuchyni zatím stydne čaj ,
jehož v nádobce zbývá gram
Přečteno 192x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, DuvtipnyCmelak, šerý, Bufik
Komentáře (1)
Komentujících (1)