Anotace: ***modlitba ticha***
Ve chvilkách proplétání
drželi se, smáli
stichlí i divocí
životem se hnali.
Svou silou objetí
zdvihali se vzhůru.
"Jen drž mne pevně Lásko,
zažeň noční můru,
v posvatném propojení
náležím jen Tobě."
Pěšinám neznámým
ve zlé i dobré době.
Vztyčenou hlavu mít
a nepoddat se zlobě...