Naplnění
Na podstavci z osudu,
sousuší mé nebe vzývá.
Už nikdy plakat nebudu,
srdce mé teď v tobě splývá.
Pár kol kolem ciferníku,
z naší porce ukrojeno.
Ztracen kouzlem okamžiků,
když je štěstí dosaženo.
V harmonii doteků a tepla,
spočívám teď ve tvých dlaních.
Slyš jak srdce zaplesá,
při plnění našich přání.
Přečteno 174x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Bufik, šerý, Fialový metal, Psavec, Frr, kozorožka, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)