Ach lásko,
proč se mi dnes zdá,
že jedním dechem
jedním tepem
jedním vzdechem
jsme lásko, ty a já
Ach lásko,
proč dnes ten pocit mám,
že jednou myslí
jedním srdcem
jedním světem
jsme my dva, co tě znám
Jsi lásky mojí láska
stínu mého stín
jsi duše mojí duše
pryč je již můj splín
Jsi světla mého světla
mého dechu dech
jsi touha mojí touhy
co letí na křídlech
Na mojí dlouhé cestě
na konci slepých cest
nechám se, má lásko
láskou tvou vést
nechám se, lásko, tou tvou vést .) pěkný
01.02.2023 16:38:36 | Constantine
Nejenom že se to hezky čte, ale je to i hezké....líbí
31.01.2023 00:25:51 | Pech
Děkuji za pochvalu. Já to zvládnu se mi také moc líbí. Čtivě napsáno, a ten příběh, síla. Každý tam máme něco, ale někdo toho nasbíral za dva, snad i za tři ... :-).
31.01.2023 19:19:00 | kozorožka
-)
31.01.2023 00:14:13 | Pech