Tančím oblohou
Anotace: Barevnost života 2023
Potkala jsem anděla
a dal mi křídla
i pero, abych o něm psala.
Tak bloumám oblohou
v dotecích hvězd.
Až do svítání
proletím a budu kvést.
Polárka.
Možná či o kousek dál.
Tančím svůj rituál.
A teď pusu i žár.
Zazpívám a budu plát.
Jako tenkrát políbím hvězdný prach.
Anděl mi bude na kytaru hrát.
Ještě chvilku a dá mi smát.
Než na postýlku mě bude klást.
Dobrou noc,
až po okraj setmění krás.
Pst, tak a tak.
Láska žije ve hvězdách.
Přečteno 227x
Tipy 17
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Stanislav32, Fialový metal, Sonador, Frr, Protos1182, zdenka, DuvtipnyCmelak, Bufik, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)