Jsme jedno
Anotace: Barevnost života 2023
Jedno tělo dvakrát se chvělo,
duší zázrakem přiletělo.
Už nedělí nás mlha.
Slunce kyne a tak bývá.
Dvě paže spojené,
semknuté a něžně vložené.
Pusa letí do živůtku.
Krásné dopoledne, andílku.
Kveteš a chystáš jaro,
co dotekem pohladilo.
Je nám dobře,
v objetí i pokoře.
Andělé mávají v nejkrásnější podobě.
Přečteno 222x
Tipy 16
Poslední tipující: Sonador, Bufik, Ondra, Stanislav32, Psavec, Tvbm, Kan, Fialový metal, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)