Miluj bližního svého
Anotace: Barevnost svého 2023
Bible mluví.
Já pustím podvědomí.
Kamarád se trápí
v kaluži smutků.
Já pošlu mu kytku
a nebeskou zlatku.
Tu vidím, jak anděl klepe mu na rameno.
Vzchop se, kámo.
Zvedne ho
a najde jeho šlápotu.
Bůh vyslyší modlitbu.
Měj se rád, ty kluku
a zahoď temnotu.
Přečteno 192x
Tipy 26
Poslední tipující: kozorožka, Sonador, Marten, Kan, Helen Mum, Psavec, DuvtipnyCmelak, Fialový metal, Ondra, Stanislav32, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)