1.2.2023
Přítmí, mlhavá vize,
modré a zlaté světlo,
noční déšť končící svěžím ránem -
je to přelud, sen
či kometa přivedla nás k sobě?
Po roce dvě řeky se v jednu slily,
po dlouhé době opět v Jednotě.
Pár slov, společná chůze,
blízkost na vzdálenost paže
a tvé oči zajiskří,
když se dotknou mých.