nechtěl jsem být vždycky dřevěný
nechtěl jsem být vždycky dřevěný
leč dřevo je dřevo
a hned se nemění
nechtěl jsem být vždycky sám
ale když jsou blesky
od stromu utíkám
jenže s láskou
i bez lásky běh nejde
a tak je mé srdce smutné
ale co teď na tom sejde ?
fialové běsy letí kráter z nebe
tolik hádky bolí
tolik dál červeň zebe
až jsem rozpolcený
bez tebe
bez duše
bez lásky
bez ženy
Přečteno 180x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Marten, šerý, Kan, kozorožka, Fialový metal, Psavec, Bufik
Komentáře (2)
Komentujících (2)