Milujme se
Anotace: Barevnost života 2023
Čím dál víc,
láska není za krajíc.
Jsme v sebevědomí naladěni,
důvěrou pozlaceni.
Naše ruce spojené.
Srdce jednotné.
Zpíváme s tónem my.
Krásné znamení.
Tak už mě obejmi,
miláčku na dlani.
La a la věčností sní.
Přečteno 218x
Tipy 16
Poslední tipující: 96., Stanislav32, Caliéry, Fialový metal, Frr, Sonador, Psavec
Komentáře (6)
Komentujících (4)