Vrátil ses mi
a mě vyšlo slunce, i když prší
Vrátil ses mi
a svlažil mou vyprahlou duši
Úsměvy září zase na mých rtech
Oči naplnilo milióny hvězd
jak opět září temnotou,
když tvé rty hladí kůži mou
A ruce se proplétají
v hladovém tanci
A všude kde mají,
se těla dotýkají
Vrátil ses mi a mé tělo vibruje,
spalující touhou co tu je
Vrátil ses mi
a má duše znovu miluje