Rozednění
Záblesk světla rozednění,
víčka své když líně zvedám.
První ranní pomyšlení,
když tě ráno vždycky hledám.
Modlitba v pohledu zasnění,
stíny zahání do tmy domů.
Světlo v ranním potěšení,
zasáhne mě silou hromů.
Tak hřeji se ráno ve tvé záři,
když rezední se moje oči.
Ještě nevychladl polibek na tvé tváři,
a mě se zase už hlava točí.
Přečteno 200x
Tipy 6
Poslední tipující: Bufik, Psavec, šerý, Frr, Stanislav32
Komentáře (1)
Komentujících (1)