Ztrácím tvoji vůni
a něhu velkých dlaní
i získanou bezmoc
při snaze se ti bránit.
Ztrácím vřelý úsměv,
tvého těla chvění,
já ztrácím sebe samu,
už neumím to změnit.
Ztrácím tvoji blízkost
a cvrlikání v hlase
i všechny ty chvíle,
kdy prali jsme se s časem.
Ztrácím vše co nese
věta "Lásko chci tě,
já ztrácím co jsem našla,
s tím, co zbylo skryté.
Znám dobře ty chvíle
kdy srdce už neví
co druhému se děje
a zda lásku cítí.
Obvykle je to jen
nedorozumění ..
Ta slova uslyšíš a ještě zazní *
tomu já, má milá Dreamy..teď věřím.
11.02.2023 21:07:22 | jenommarie
Je noc a se sluncem přijde den. Jen měsíc se cítí podveden. Přijde zima, slunko ztrácí sílu. Chlad svírá a má se k dílu. I láska je tak vrtošivá. Někdy se bouří - někdy poddá. Život je jen chvílení. Nakonec v pokoru... se promění.*
10.02.2023 12:34:56 | šerý
Trávím tebe
Ztrácím sebe
Ztrácím lásku
Ztrácím nebe
Ach … to je život …
10.02.2023 06:07:59 | kozorožka
..samá to ztráta, jak čtu. Myslím na ty nálezy, které ztrátám předcházejí. V tom je pro mě síla. Díky.
10.02.2023 12:39:23 | Dreamy
smutky rozchodů...
jediné, co utěší, jsou vidiny zítřků a jejich nových obsahů... nové tváře, nová láska...
10.02.2023 05:22:11 | stormeater