Doryane,
chtěl bych být Tvým malířem!
Jsi mých citů pilířem.
Možná nemám sílu.
Doryane!
Záříš, Slunce - tolik jiný...
...zlatá hvězdo mezi stíny...
Ale v dálce nekonečné...
Doryane!
Nejkrásnější vítr vane,
parket vzplane, krásný pane.
Rorýs zmizí v kraje dálné...
Doryane,
zmizíš za ním,
za obzorem budeš přáním!
Taky tam chci letět...
Doryane!
Vlasy zlaté,
štíhlý, tváře baculaté...
In nomine Patris...
Doryane,
beze hříchu,
neznáš zlo a neznáš pýchu,
Neznáš slovo nafoukané...
Grey is here, Grey is there,
Grey is colour everywhere...
11.02.2023 22:38:59 | MonoGame