@
Náruživá a přirozená žena
v očích napsána vášeň sama
dokonalá - přitažlivá postava
Inteligencí i charakterem by okouzlila
mladé mládence i zralé muže
láskou, citem, krásou mokré růže
čekající na zalití… splynutí orgasmy
pro novou lásku - splození.