Vítám Tě.. nádherná básenka..pravdivá a bolavá..moc dobře to znám...proč zač za co co je špatně ...ach jo..a jsem ráda že je tady další kolegyně sestřička...Standardům Evropské Unie se postavíme ve verších chichi...
13.04.2007 00:11:00 | Nút
dostáváš ode mě jedničku s hvězdičkou a k tomu sto bodíků, krásně napsané, moc hezky zrýmované ;-) hezký den!!!
25.03.2007 17:54:00 | Dejfor