Anotace: Blíží se Valentýn, a ačkoliv líbání pod třešní je podle mě mnohem romantičtější, rozhodla jsem se o den dříve sem dát kus lásky z trochu obecnější roviny, nikoliv jen z mého subjektivního pohledu. Krásného Valentýna vám všem.
Sbírka: Od nočních dešťů k svěžímu ránu
2014/2023
Tolik podob lásky...
těch veršů plných vášně, odevzdání,
v tichosti soukromé
slzami pokropené,
neboť ta krása vskutku
i srdce z kamene dojímá.
Jsou to slova ve větru - pomíjivá,
zato neskonale mocná;
vyvrátí nás z kořenů všedních dní
a nitro svým dotekem pohladí.
Očím je láska mnohdy neviditelná,
ale je všudypřítomná -
v každém nádechu,
v každé chvíli,
v každém tlukotu srdce,
neboť my všichni jsme
někoho milovali,
milujeme
a milovat budeme.