Noční zátíší
Píši řádky svojí krví,
slova když ti do vět skládám.
Andělé jsou dneska hraví,
když náš osud ze hvězd hádám.
Mezi tvary po obloze,
vítr honí znamení.
V prachu zbytky od exploze,
srdce v chvění vzrušením.
Tam nacházím obraz tváře,
vedle které roky vzkvétám.
Nabitý jsem z tvojí záře,
jako můra kolem létám.
Přečteno 185x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, šerý, Guldrun, mkinka
Komentáře (0)