Anotace: Získal jsem odznak-Buď můj Valentýn a co jako já teď s tím, za jakou klopu dát si ho mám, když po setmění před svými sny tajně utíkám ;)
Vážně mě to baví
v srpnu nebo v září
Napínat sem hvězdy
slintat nazí v dešti
Slibovat si věrnost
s duší na
oltáři
To mě vážně bere
jak za zády sele
růžové jak něha
„Ta nie"
ne jen
dřepy s tebou dělat
„ta nie"
Led za zády taje
Poplácat se tady s bardy
nejsme ještě zas tak staří
budeme vše lúbiť
mocně jak dva dúby
„ta nie"
jsme vážně
jenom skvělí.
Nebo snad ne?
Kdo takové lásce
by uvěřil?
https://youtu.be/dXLuBhc30OE