S večerem když den se sklání
Moje duše nemá stání
Cit svůj vkládá do vyznání
Které letí noční tmou
Lásko, přímo za tebou
Ač Valentýna neslavím
Když nebylo dosud s kým
Jednu věc já jistě vím
Že jsem šťastná, že tě znám
A že tvoji lásku mám
Že ti mohu lásku dát
Že tě mohu milovat
Je krásné hořící cit
máš komu do dlaní položit...
Krásné vyznání, Kozorožko (*)
17.02.2023 22:11:31 | Emily Říhová
Krásného Valentýna milá Kozorožko :)
14.02.2023 18:23:37 | Narra