Člověk s léty mívá pocit,
že když byl mladý,
otočil se k svému
štěstí prchavému
prostě zády.
Není ale žádná kdyby
vždy by byly nějaké chyby.
Žádná bytost není dokonalá.
Dokonalý je ten, kdo dokonal :-)
23.02.2023 19:59:41 | kozorožka
Život není jednoduchý.
19.02.2023 19:51:38 | mkinka