Jdeme po obloze
Anotace: Barevnost života 2023
Chodíme spolu po obloze
v příloze jaro za mráčky.
Přestalo pršet a vítr načal obrázky.
Zpíváme a sny plníme.
Jsme děti Země a duší tvoříme.
Jako piáno plaše chodí nožky.
Za okny naše kočky.
Den roztál v lásce u dveří.
Dnes smetana a milování na kraji.
Sliny se sbíhají.
Ruce natahují.
Přečteno 158x
Tipy 14
Poslední tipující: Bufik, jort1, Iva Husárková, Psavec, Vivien, Fialový metal, Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (6)
Komentujících (4)