Před spaním
Anotace: Barevnost života 2023
Namaluješ mi něco do výstřihu?
Den běhá jako múza
a já ta nemotorná z davu.
Dáš mi pusu před spaním?
Pošlu psaní v šifrách hvězd.
Ach lásko, pojď životem mě vést.
Která je k Tobě z cest?
Počítám nové slunce,
zda jsou v plánu Boha.
Usínám a sním.
O kom?
O Tobě.
Zpívám znova.
Dobrou noc mezi slovy.
Pro Tebe óda zaoblená.
Šarm duše víská.
Přečteno 184x
Tipy 17
Poslední tipující: Bufik, Sonador, Stanislav32, Kan, jort1, Fialový metal, šerý, Psavec, Frr, kozorožka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)