Koryta smutku mračna překonala
Nezkrotný proud láme pobřeží
Nebývá žádná láska dokonalá
A na dně řeky štěstí neleží.
Co proti proudu člověk zmůže
Strhne ho s sebou, a potopí
Zbaví se lehce vlastní kůže
A potom stěží osud pochopí
Smutné, ale pravdivé... Děkuji za tato slova a cit v nich :)
Mějte se co možná nejlépe :)
20.02.2023 12:08:21 | Ondra