Usínání
Hranicí spánku ukrývám,
příběhy hlubin myšlenek.
Kolem se zas už tolik nedívám,
nové sny dávám do plenek.
Ta poslední z nich se zhmotní,
když začne příběh nový hrát.
Příběh jak letoun bezpilotní,
přijímám tiše bez výhrad.
Vždy objevví se dějové linii,
tvá tvář a srdce a slova.
Jsi postava ze snu co mě dobíjí,
a hřeje a líbá a stále znova.
Přečteno 220x
Tipy 15
Poslední tipující: Tvbm, Bufik, jenommarie, kozorožka, Caliéry, Sonador, šerý, mkinka, Psavec, Frr, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)