Počasí
Anotace: Barevnost života 2023
Hledali jsme poupata,
když zima byla vrásčitá.
Hledali jsme lunu,
když obloha tkala ódu.
Rozhodli jsme se mluvit o počasí,
aby řeč nestála.
Mraky se sunuly
a múza si s námi hrála.
Jsi ještě mladá a nebuď sama.
Slova větrem plála.
Je vítr a jsi uchopená.
Padá báseň nedočkavá.
Řádky líbá i stěna.
Přečteno 140x
Tipy 16
Poslední tipující: Bufik, jenommarie, Kan, Caliéry, Stanislav32, Frr, Psavec, Fialový metal, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)