Drahokam
Jsi jako vzácný
drahokam,
kdy člověk ví,
že není sám.
Jsi světlem,
když se zešeří,
jsi tím, v co mnozí
nevěří,
když zanevřeli
na lásku,
jsi v břiše hejno
modrásků.
Jsi jako vzácný
drahokam
a v srdci mém máš
vlastní chrám.
Však i tys..jím jsi.;)
Pěkná báseň Dreamy.
22.02.2023 08:28:30 | jenommarie