Laskavá.
Jemná květino,
Hebký opatrný doteku na rohu stránek.
Jsi jemně vystouplá struktura slov,
Jsi přikrývka ze srsti pampelišek,
Jsi nejkřehčí žula z vrstevnic
A nejpevnější žíla na listoví
Jsi měkké opření týla tam,
Kde hlava čekala prázdný pád.
Jsi všechna slova,
Která dnes
Zítra
Navždy
Potřebuju slyšet.