VEJDU DO TMY
V záři slunce mě pálí oči,
tak nechávám je zavřené,
byť vysoko na nebi nevidím,
co ve dne je mi zatím skryto.
Však mnohem raději,
sleduji tvůj jiný svět,
v odstínu noci nekonečně daleko
a jen tehdy ho smím krátce spatřit.
Přestože se stále vracíš
a po čase znovu mizíš,
má smysl žít ve dvou světech
a kde hledat ten společný?.
Už mi nestačí se jen věčně dívat,
přemýšlet, co bylo, je a co bude,
chci přestat hledat, ale žít náš sen,
i za cenu toho, že vejdu do tmy.
Přečteno 166x
Tipy 10
Poslední tipující: Ondra, Fialový metal, Bufik, šerý, Psavec, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (2)