Anotace: :)
*
Po něze
~~~~~~
Na rukou
znamení mám
po něze
ještě se chvějí
touhou
po doteku
něha si
svojí
cestu otevře
léčím se
z její moci
plné vzdechů.
Jako symboly
se prsty vpijí
do zipu dlaně
spojené
tichá jsou
svedení
.. ústy
svoje starosti
sejmeme
zas budem
v lásce čistí
Po něze
vše je jiné
něžná
předání ústy
znamení něhy
příjmem.
Neptej se.
Pouta otevře.
Každičké znamení
po něze *
**********
Moc pěkná kapela
Něžná noc - Jaká jsem:
https://youtu.be/yndrAyipnYs
****
*
Něhou prsty rozechvělé,
dotekem zahřejí srdce celé... :)
Krásné Maruško, ráda jsem se začetla (*)
06.03.2023 21:07:00 | Emily Říhová
To jsem moc ráda Miluško a za tvé milé řádky děkuji, :));)(*) měj se krásně
08.03.2023 11:33:14 | jenommarie
Hezky mě to rozněžnilo do něžna. Ruce do zipu - super. A velikost písma taky.
02.03.2023 18:49:49 | Koala
Něha je hebkost mechu / prsty, jenž pozbývají spěchu.
Z jitra polibek na tváře. Na podnose káva chleb med a růže. Které milý probuzené milé, do klína na příkrývku dal.*
27.02.2023 00:04:04 | šerý
Když něžné početí vzrůstá
nemohou za to jen ústa
srdeční klíčů pár
otvírá ten něhy žár.
**
A já jsem moc ráda
že jsi
svá milá slovíčka
dnes ..do mého okénka Šeráčku* dal.
Děkuji a krásnou dobrou noc. ;)
27.02.2023 00:09:12 | jenommarie