Klíč který neotvírá
Zapadl klíč a odemkl zámek,
mě daroval snění, tobě ukradl spánek.
Zapadl klíč, já otevřel závoru,
nechcem být u sebe, jen více pospolu.
Zapadl klíč, nechal dobýt hrad,
když ne dnes, tak zítra snad...
Zapadl klíč a prolomil mlčení,
a ono to vlastně vůbec nic nemění...
Přečteno 207x
Tipy 14
Poslední tipující: Vivien, jenommarie, Sonador, Marry31, Poetik, Fialový metal, Psavec, Kan, mkinka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)