Díky za komentář k mému dílku.
Jinak k tomu věku kdy jsem to psala to sedí (sladkých 17 mi bylo). Nevím proč předělávat něco, co člověk už jednou napsal....;o)
Dneska bych to napsala možná jinak - ale není k tomu ta správná motivace.
Jo s věkem člověk přehodnocuje a růžové brýle se přeměnily na šedé ;o)
17.02.2009 09:04:00 | jjaannee
Závěr mě oslovil, takže se nakonec vyplatilo číst. Jinak celý průběh mi přijde všední, neojedinělý a úměrně k věku, určitě by to šlo lépe. Je to zbytečně opisné, takových rádku psaly se stovky. Minimálně by to chtělo přidat v rytmu a plynoucích slabikách, občas to jde nepekně přes hrdlo :-)
04.02.2009 08:39:00 | M.V.Jung.