Černý čaj
Anotace: Barevnost života 2023
Já piji kávu.
Ty zas jíš čokoládu.
Já mám rád karbanátky
a Ty zas květák.
Svět hraje si.
Jsi piškvorka, co nosí dlouhé rukávy.
Slyším Tě a píšu verše do trávy.
Zapíjím čaj
a myšlenky se sunou.
Už stydne a cítím vůni -
milou i rozechvělou.
Přečteno 164x
Tipy 15
Poslední tipující: Vivien, šerý, Fialový metal, Bufik, Ondra, Stanislav32, Kan, Psavec
Komentáře (8)
Komentujících (5)