Anotace: myslím, že k tomu není co psát:) asi vám to každému dojde samo:)) a budu ráda za komentáře a hodnocení:)
ale tak aspon neni stejna jako ostatni.. skoro vsechno moe basnicky se nerymujou, ale me to nevadi:) nemam rada, kdyz je vsechno stejne.. ale tvuj/vas nazor beru;)
10.06.2007 19:57:00 | Mary.Cocaine
ehm úsměv který se směje?? :o))) teda tkový nesmysl :o))
celkově je básen rozpadená tím přeskakováním, jediný verš plynule nenavazuje, nemluvím o rýmech
ale nevadí piš dál to vypiluješ
25.03.2007 20:20:00 | Pavel Kotrba