Už oči otvírám
Anotace: Barevnost života 2023
Začali jsme u slovíček.
Zhmotnili naše přání.
Láska je, co nás chrání.
Podkova štěstí v krovu.
To naše nejmilejší domů.
Pak u vrátek spojili jsme ruce.
Přišla mazlivá revoluce.
Sen plodí sluncem
i jásotem kreace.
Líbej sladce.
Přivoň k pomněnce.
Přečteno 186x
Tipy 13
Poslední tipující: Koala, Fialový metal, Iva Husárková, Bufik, Stanislav32, Psavec, Frr, Kan
Komentáře (4)
Komentujících (3)