Kdybych byla vprostřed nebe
Malá hvězda bílá
Z nebe bych se k tobě snesla
A cestu ti osvítila
Kdybych byla slunko zlaté
Na tebe bych se smála
A kdyby ti bylo chladno
Krásně bych tě hřála
Kdybych byla z moře vzešlá
Malá mořská víla
Dala bych ti svoji lásku
A v pěnu se proměnila
já jsem zpěněný, až běda, je opravdu krásná .)
02.03.2023 14:57:03 | Constantine
Ještě epilog:
Protože ale jsem jen kamarádka Tvé neteře, musí Ti stačit teplá večeře... :)
moc hezké, kozorožko!
01.03.2023 21:05:04 | Protivník
to by byla velká škoda... mnohem lepší jsi živá ;)
01.03.2023 19:27:20 | stormeater