Je to už pár dnů,
měl jsem v noci sen,
jeden z mála snů
krásnějších než den.
Sny skvostné být smějí,
tento vskutku byl.
Doriane Grayi,
o Tobě jsem snil.
Byla v něm Tvá ústa,
žádný chtíč či zloba,
atmosféra hustá.
Byla ústa moje,
neznající lásku,
v tom snu vlita v Tvoje.