Anotace: Občas něco prováháme. Co už, nesmíme moc dlouho stát na místě
Nemluvita mlčetchce se mibrečet
Umazaná od popelamá myslmoje cela
Nesnesu úhybynesnesu lesta tohle loučenínení tvůj test
Krom výčitekchci dodat téžže někdy i mlčenímůže být lež
Končímea ty víšže už mě vícnespatříš
Pěkné
05.03.2023 12:24:34 | Bufik
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?