Do dvou dlaní
Vtisknuté pocity do dvou dlaní,
utkvělá slza na řasách...
Bez konce pohádku, o něm o ní,
pročítá sama, ve svých snách.
Bez konce pohádku, co tu zbyla,
stále se k lásce navrací.
Není v ní princ a není v ní víla,
touhou dál stránky obrací.
Vtisknuté pocity do dvou dlaní,
vše krásné uvnitř zůstane, ...
Dnes už jen ona, v srdci chránit,
příběhem listy popsané.
Nádherné - moooc děkuji - Lásku miluji :)
Mějte se kouzelně, Snová vílo ;)
14.03.2023 10:34:30 | Ondra
Vše zdokumentováno a zapsáno. Teď uložit do archivu vzpomínek. Budeš jednou psát další díly... O letmosti, spokojenosti, humoru.*
07.03.2023 00:29:19 | šerý