Hra
Najdu stopy zase na polštáři,
tvé vůně a tvých úsměvů.
Se srdcem jak s prutem rybáři,
lovíme v lásky nápěvu.
V prstech proseji tvoje vlasy,
když z ramene mi o snech vyprávíš.
Jsem parlament co s štěstím vždy souhlasí,
v modelu všeho co si představíš.
Budeme hrát si spolu zase ráno,
jak v noci když skládáme střípky přání.
V knize života vždycky bylo psáno,
že štěstí láska nebrání.
Přečteno 186x
Tipy 9
Poslední tipující: Bufik, Psavec, kozorožka, Fialový metal, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)