Pro případ že nebudu
Nemiluji srdcem, myslí také ne.
Čas je zkrátka krutý, všechny dostihne.
Miluji tě duší, ta tě navždy zří.
Pro případ, že zapomenu, či srdce vzdá dál bít
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?