Fialky
Jaro fialky a jejich nepopsatelná vůně
vždy očaruje každého, kdo k nim přivoní
jejich vůně je tak krásná a něžná
že každý fialky hned pozná
protože jejich vůně je líbezná
natrhá si každý kytici
a má marcipán vonící
v krásné fialkové kytici
darovávají se z lásky
...
Napsal Básník Akras
Je vidět, že miluješ fialky...
10.03.2023 17:31:22 | Koala
Děkuji za komentář, mám je rád, krásně voní a jsou takové malinkaté roztomilé.
10.03.2023 19:34:47 | Akras
Děkuji za báseň. Miluji fialky. Tady u nás už začínají.
10.03.2023 14:23:42 | annanymsová
Moc a moc děkuji za komentář, fialky taky miluji hlavně jejich marcipánovou vůni.
10.03.2023 15:05:49 | Akras