Menu
K obědu lásku .
K večeři touhu .
K snídani milování .
Krásku ..
Souhru ...
Vášnivé líbání...
Sladkost ...
Chvění...
Doteky ...
Volnost..
Znamení..
Na věky ...
Stesk ..
Strach ..
Chtění ...
Třesk..
Vztah..
Sevření..
Radost..
Úsměv..
Sblížení..
Opatrnost..
Objev..
Mámení...
LÁSkU
TOUHU
MILOVÁNÍ.
Přečteno 199x
Tipy 12
Poslední tipující: paradoxy, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, Jan Kacíř, Frr, mkinka, kozorožka
Komentáře (1)
Komentujících (1)