Anotace: ...
Moji muži,
mí drazí muži,
nesete si sebou kousky mne
každý z vás naučil mne mnoho
každý z vás ukázal mi jiný svět
Patříte všichni minulosti
a minulost patří vám
Co stalo se,
nevrátíme zpátky
tak nechejme to krásné vzpomínkám
a dívejme se raděj vpřed
Jen pro tentokrát...
...každý sám
S láskou
navždy
Vaše bývalá
Vzácný nadhled!*
Vděk a smíření se s tím, co nejen život vzal, ale i dobrých chvíleních zanechal.
Platí to - samozřejmě, i u mužů k ženám.
Souzním a potěšilas*
11.03.2023 12:36:47 | šerý