Anotace: Rozhodl se ji popsat. Podíval se na ni a začal: "Jsi žena..." (09/2015)
Jsi žena
Jsi žena
je to slyšet
ve tvých krocích
Jsi žena
útlá v pase
a široká v bocích
Jsi žena
v každém pohybu
se to zračí
Tvá tvář je nádherná
když se směje
mračí