Smutnění nic nezmění
Po lásce se mi zastesklo
Tak rád bych obejmul tě
Dávno se to mezi námi zaseklo
Smutný sedím doma v koutě
Po kráse se mi zastesklo
Tak občas do přírody chodím
Co mi k srdci přirostlo
Proto nyní snad marodím
Po lásce se mi zastesklo
Prý objímá tě již někdo jiný
Z naší lásky nic nevzešlo
Tak nebuď z toho hochu divný!
Po kráse se mi zastesklo
Až mi z toho hlava bolí
Co nedávno se mi doneslo
Snad jednou snad přebolí
Přečteno 210x
Tipy 19
Poslední tipující: Bosorka9, BArBArKO, Marťas9, Dejvis, mkinka, Mraveneček, Vivien, Fialový metal, kozorožka, Bufik, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)