Můj Anděli Strážný
je to se mnou vážný
mám zlost na vše tady
a už si nevím rady.
Snad tu se mnou jsi
tak jako kdysi
když stál si u mých pádů
a byl jsem jak kus hadru.
Dovol mi na chvíli
zase nabýt síly
poznat láskou Tvou
než půjdu za Tebou.
Vždyť tady se mnou jsi
v životě, v profesi
a stále jenom mlčíš
a rameny mi krčíš.
Je to se mnou zlé
vždyť smrt mne dobude
a všechny sny se ztratí
jak hřebci z mých opratí.